• Nummelan Palloseura

Yleistä seurasta

Nummelan Palloseura on vuonna 1964 perustettu urheiluseura, jonka lajitarjonta nykyisellään käsittää jalkapallon ja futsalin. Aikaisempina vuosikymmeninä NuPSin väreissä on pelattu myös jääkiekkoa, sekä Suomessa hieman eksoottisempaa maahockeytä.

Nykyään seurassa palloilee yli 800 rekisteröityä pelaajaa plus suuri joukko Vesseli-ikäisiä ja muita kuntofutaajia. Lisäksi seuramme tarjoaa erityisryhmille mahdollisuuden nauttia jalkapallosta NuPS Brazilin joukoissa.

Vihdin Kunta tarjoaa jalkapallon harrastajille kesäaikaan erinomaiset harrastusolosuhteet: 2 nurmikenttää, yksi Nummelassa ja yksi Vihdin Kirkonkylällä, lisäksi 3 tekonurmikenttää, joista kaksi on uusittu 2017. Nämä kentät ovat Ratapuistossa sijaitseva Painokiila Areena ja Uimahallin vieressä sijaitsevat Rintamäki Areena. Kuoppanummen koulun vieressä sijaistee kolmas tekonurmikenttä, Kuoppanummen tekonurmi. Talven harjoittelua mahdollistetaan Ratapuiston tekonurmen päälle talkoilla pystytettävällä kuplahallilla. Nämä ovat osaavan ja innostuneen seuraväkemme ohella edesauttaneet jalkapalloilun suosion kasvua paikkakunnallamme.

Seuran arvot ja tavoitteet on päivitetty 2017.

Mukaan seuran toimintaan pääse ottamalla yhteyttä suoraan joukkueisiin tai laittamalla viestiä seura(at)nups.fi.

Tervetuloa mukaan NuPS perheeseen!

 

Toimintasuunnitelma 2019

Lataa toimintasuunnitelma 2019 itsellesi tästä linkistä.

Toimintakertomus 2018

Lataa toimintakertomus 2018 itsellesi tästä linkistä.

NuPS strategia