• Nummelan Palloseura

Vakuutukset

Jokaisella pelaajalla tulisi olla vakuutus tapaturman varalle. Vakuutuksen voi ottaa samassa yhteydessä pelipassin kanssa Palloliitosta tai sitten käyttää omaa kotivakuutusta. Huomioithan kuitenkin tarkistaa että kotivakuutus korvaa kilpaurheilun.

Mitä tehdään kun vahinko sattuu?

TOIMINTAOHJEET PELIPASSIVAKUUTETUILLE

1. Mene hoitoon viimeistään 2 viikon kuluessa vamman sattumisesta.
2. Varaudu maksamaan vamman hoidosta ensimmäinen yksityislääkärikäynti itse.
3. Tee vahinkoilmoitus ensimmäisen lääkärikäynnin jälkeen: Löydät vahinkoilmoituslomakkeen täältä

Vahinkoilmoituksen tekeminen on edellytys korvauksen maksamiselle.
Lisäohjeita saat osoitteesta www.pvvahingonkasittely.fi

puhelimitse 06000 3990 (3,42€/puhelu+pvm/mpm) tai sähköpostilla vahinko@pvvahingonkasittely.fi

(mikäli pelaajalla oma vakuutus, joka kattaa kilpaurheilussa/jalkapallossa tapahtuneen tapaturman, tulee hänen tehdä vahinkoilmoitus omaan vakuutusyhtiöönsä.)

OP VAKUUTUS

Myös yhteistyökumppanimme tarjoaa vakuutusta pelaajillemme. Alla lisätietoja OP Pohjola vakuutuksesta.

Lasten harrastaessa sattuu ja tapahtuu. Ja kun sattuu, niin on hyvä, että lapsen ja nuoren vakuutukset ovat kunnossa. Suosittelemme ottamaan OP Vakuutuksen nuorelle urheilijalle. OP vakuutus tarjoaa lasten ja nuorten vakuuttamiseen eri tyyppisiä vaihteohtoja.

Tyypillisiä jalkapalloilijoiden vammoja ovat polvi-, olkapää- ja nilkkavammat sekä erilaiset ruhjeet.

On tärkeää, että pelaaja pääsee mahdollisimman nopeasti huippuasiantuntijan hoitoon, jos jotakin vakavampaa sattuu. OP Vakuutuksen asiakkaalla on käytössä automaattisesti Pohjola Sairaalan palvelut, joihin kuuluvat muun muuassa erikoislääkäreiden vastaanottopalvelut, magneetti- ja röntgenkuvaukset, leikkauspalvelut ja kuntoutus sekä älykipsi kuntoutuksen tukena.

OP vakuutus tarjoaa lasten ja nuorten vakuuttamiseen eri tyyppisiä vaihtoehtoja täydentämään pelaajalisenssin vakuutusta

OP SPORTTITURVA

OP Sporttiturva lisenssin hankkimisen yhteydessä, kun olet tietyn urheilulajin aktiiviharrastaja, harjoittelet ja kilpaile t seurassa, tai olet kilpaurheilija. Vakuutus on voimassa peleissä, treeneissä sekä näihin liittyvillä matkoilla..

OP VAKUUTUSTURVA

OP vakuutusturvalla vakuutat lapsesi myös vapaa-aikana esim. kotipihalla sattuneiden vahinkojen varalta. OP vakuutusturva kattaa myös useamman eri urheilulajien vahingot ja Pohjola Terveydessä urheilijaa palvelevat Urheiluklinikka sekä joukko Suomen johtavia erikoislääkäreitä.

OP Sporttiturvan saat kätevästi suoraan verkosta suomisport.fi tai tule räätälöimään sopiva vakuutuskokonaisuus asiantuntijoimme kanssa.

Ota yhteyttä:

TANJA HALMISTO

tanja.halmisto@op.fi
p. 010 254 5336

MIKA LEIRILAAKSO

mika.leirilaakso@op.fi
p. 010 253 4064

ANSSI SEPPLÄLÄ

anssi.seppala@op.fi
p. 010 254 5335