• Nummelan Palloseura

Liity seuraan

Etsitkö mukavaa harrastustoimintaa lapsellesi tai itsellesi? NuPS joukkueet etsivät koko ajan uusia pelaajia ja toimihenkilöitä mukaan innostavaan toimintaan.

Miten pääsen mukaan NuPS perheeseen?

Seuraan pääsee mukaan milloin vaan eli ei ole väliä onko talvi vai kesä, syksy tai kevät. Meillä ovet ovat aina auki. Meillä pelaaja saa kokeilla aina kuukauden veloituksetta ja tämän jälkeen seuran kk-maksut menevät nettisivuilla olevan portaikon mukaisesti. Joukkue laskuttaa tarvittaessa omat toimintamaksut erikseen ja näistä tietoa saa joukkueelta.

Täytä sivulla oleva lomake, niin vastaamme sinulle ja kerromme miten toiminta käynnistyy ja miten pääset mukaan.

Pelaajaksi

Joukkueita seurassa on yli 28, joten varmasti jokaiselle löytyy sopiva vaihtoehto harrastaa tai sitten ottaa laji hieman vakavammin. Nuorimmat pelaajat tällä hetkellä seurassa ovat 2013 syntyneitä tyttöjä ja poikia ja vanhemmille pelaajille löytyy omat ikäryhmät aina kunnossa kaiken ikää toimintaan asti. Meiltä löytyy myös kehitysvammaisten oma ryhmä Brazil.

Valmentajaksi

Oletko kiinnostunut valmentamisesta. Meillä seura etsii koko ajan uusia valmentajia toimintaan. Täytä sivulla oleva lomake, niin otamme sinuun yhteyttä.

Toimihenkilöksi tai muu toiminta

Oletko kiinnostunut tulemaan seuran toimintaan mukaan. Täytä alla oleva lomake, niin otamme sinuun yhteyttä ja voimme sopia tapaamisen.

Jäseneksi

Tilaamalla jäsenkortin tuet Nummelan Palloseuraa ja liityt seuran jäseneksi. Samalla saat oman NuPS mobiilijäsenkortin itsellesi suoraan omaan matkapuhelimeesi. Jäsenksi pääset liittymään täältä.

Tule mukaan

Tällä lomakeella voit ottaa yhteyttä seuraan ja kertoa mistä toiminnasta olet kiinostunut.