Vakuutukset

Vakuutukset

Jokaisella pelaajalla tulisi olla vakuutus tapaturman varalle. Vakuutuksen voi ottaa samassa yhteydessä pelipassin kanssa Palloliitosta tai sitten käyttää omaa kotivakuutusta. Huomioithan kuitenkin tarkistaa että kotivakuutus korvaa kilpaurheilun.

Mitä tehdään kun vahinko sattuu?

Toimintaohjeet pelipassivakuutetuille

1. Mene hoitoon viimeistään 2 viikon kuluessa vamman sattumisesta.
2. Varaudu maksamaan vamman hoidosta ensimmäinen yksityislääkärikäynti itse.
3. Tee vahinkoilmoitus ensimmäisen lääkärikäynnin jälkeen: Löydät vahinkoilmoituslomakkeen täältä

Vahinkoilmoituksen tekeminen on edellytys korvauksen maksamiselle.
Lisäohjeita saat osoitteesta www.pvvahingonkasittely.fi

puhelimitse 06000 3990 (3,42€/puhelu+pvm/mpm) tai sähköpostilla vahinko@pvvahingonkasittely.fi

(mikäli pelaajalla oma vakuutus, joka kattaa kilpaurheilussa/jalkapallossa tapahtuneen tapaturman, tulee hänen tehdä vahinkoilmoitus omaan vakuutusyhtiöönsä.)

OP VAKUUTUS

Myös yhteistyökumppanimme tarjoaa vakuutusta pelaajille. Alla heidän tietonsa.

Lasten harrastaessa sattuu ja tapahtuu. Ja kun sattuu, niin on hyvä, että lapsen ja nuoren vakuutukset ovat kunnossa. Suosittelemme ottamaan OP Vakuutuksen nuorelle urheilijalle. OP vakuutus tarjoaa lasten ja nuorten vakuuttamiseen eri tyyppisiä vaihteohtoja.

Tyypillisiä jalkapalloilijoiden vammoja ovat polvi-, olkapää- ja nilkkavammat sekä erilaiset ruhjeet.

On tärkeää, että pelaaja pääsee mahdollisimman nopeasti huippuasiantuntijan hoitoon, jos jotakin vakavampaa sattuu. OP Vakuutuksen asiakkaalla on käytössä automaattisesti Pohjola Sairaalan palvelut, joihin kuuluvat muun muuassa erikoislääkäreiden vastaanottopalvelut, magneetti- ja röntgenkuvaukset, leikkauspalvelut ja kuntoutus.

Erona Jalkapalloliiton pelipassivakuutukseen OP:n Jalkapalloturva tai OP Vakuutuksen Terveysvakuutus, kattaa myös tapaturmat, jotka sattuvat liiton pelien tai harjoitusten ulkopuolella aina 14 ikävuoteen asti. Eikä vakuutus ole sidottu yhteen nuoren harrastukseen, vaan se kattaa tarvittaessa ne kaikki.

Määräaikaisen Jalkapalloturvan saat kätevästi osoitteesta suomisport.fi tai tule räätälöimään sopiva vakuutuskokonaisuus asiantuntijoidemme kanssa.

Ota yhteyttä:

Tanja Halmisto

p. 010 254 5336

Mika Leirilaakso

p. 010 253 4064

Anssi Sepplälä

p. 010 254 5335