Nups N1 - Tikka 18.4.2019

Toinen sarjapeli. Paikkana poikkeuksellisesti Painokiila-Areena ja kelihän mitä upein. Omia taas vähän niukasti, joten b:stä 3 apua mukana. 
Tikka tiedettiin hyvin organisoiduksi puolustussuuntaan, mutta hyökkäys vähän sellainen ”one trick pony”-tyyppinen. Tämähän oli kaikkiaan aika helppo ennalta ottaa pois. Suurempi mietintä siinä, että miten itse saadaan kuulaa tekopaikoille.

Pelin alkuhan oli juuri sellainen, kuin oli ajatuksissa. Meillä pallo ja Tikan ryhmitystä yritetään liikuttaa ja löytää tiloja. Vähän liian herkästi yritimme pelata väkisin eteenpäin ja valinnat olivat ajoituksellisesti pielessä. Kuitenkin koko ajan saimme pelattua palloa laitoihin, joissa molemmilta puolilta 1vs1-tilanteita. Näistä haastot ja maalia kohti. 

17min ja 2-0 meille. Homma näpeissä. Sitten jostain syystä hiukan jalkaa kaasulta ja täydellinen hallinta muuttui tasabuukiksi. Ei siinä mitään hätää ollut, eikä kaveri tonteille päässyt. Paras paikka ehkä vapari 30:stä. 

Toinen jakso olikin sitten sellainen, josta en mieluusti montaa riviä laita. Passivoiduttiin, pakka venyi, linjojen yhteistyö ei toiminut, eikä kyllä päästy paikoillekaan. Tosin, ei kyllä päässyt Tikkakaan. Varmaan tylsä katsoa, mutta pari ikävää juttua. Ensin Tikan pelaaja ihan puhtaassa kaksinkamppailussa sai tällin jalkaansa ja lanssihommia. Toipumista ja tsemppiä hänelle! Meiltä 2 Lauraa samoista syistä ulos ja Lätsä todella valitettavasti pahimman mukaan. Kapteenimme, hengenluojamme ja mitä kaikkia ylistyssanoja voin yhdestä pelaajasta sanoa, kausi taisi olla siinä. Toivon totisesti olevani väärässä, mutta pahalta näyttää. 

Toivon kaikille kolmelle pelissä loukkaantuneelle pelaajalle pikaista toipumista ja paluuta kentille! Tämä ei ollut kiva tapahtuma näiden vuoksi. 

Ai niin... voitimme 2-1.