TB Kolmonen: NuPS - FC Espoo United 2-3 (1-2)

B-tyttöjen kolmossarja jatkui kotipelillä Uimahallin Nurmella FC Espoota vastaan.

Peli sai pahimman mahdollisen alun. Vierailijat rankaisivat jo pelin alkuhetkillä kahdesti. 0-2 tappiotilanteessa alettiin jo pikku hiljaa heräilemään, ja peliin päästiin mukaan. Maalipaikkoja syntyikin runsaasti ja viimein Selja onnistui tekemään kavennusosuman. 1-2 tilanteessa mentiiin puoliajalle.

Toisella puoliajalla takaa-ajo jatkui kiivaana. Maalipaikoille päästiin useasti. Hieman oli epäonneakin myötä eikä palloa vaan saatu maaliin, tolppaan, ylärimaan ja niukasti ohi kyllä, muttei maaliin. Vierailijat sen sijaan onnistuivat maalinteossa kolmannen kerran. Punaisten takaa-ajo kantoi viimein tulosta. Norppu veti suoraan ilmasta ja pallo nätisti maaliin. Ankara loppurynnistys ei kuitenkaan tuottanut lisää maaleja ja niinpä pisteet matkasivat Espooseen.

Kiivas ja nopeatempoinen takaa-ajo ottelu punaisilta, hiukan onnea myötä ja lopputulos olisi ollut toisenlainen. Keskikentällä ja myöhemmin puolustuksessa Laura urakoi hartiavoimin, hyökkäyspäässä Selja oli jälleen hyvällä pelipäällä.

Seuraava B-tyttöjen kolmossarjan kotipeli pelataan 24.9. Ratapuistoon saapuu vieraaksi sarjajohtaja FC Kontu. Peli piti pelata jo 6.9, mutta siirrettiin sairastapauksien vuoksi.

Sinne siis kaikki taas kannustamaan NuPSin tyttöjä!

NuPS - FC Kontu TB Kolmonen
24.9. 2018 Ratapuisto klo 19:30

Avaus (4-2-3-1):
Katriina Poikola
Selja Laine Jannica Iivarinen Viivi Nokio
Laura Tammi Phakchira Seeyuak
Ida Solala Noora Määttä Sonja Ståhl Veera Huhtala
Emilia Dannbäck

Vaihdosta sisään:
Noora Ilonen, Jemina Gerkman, Hipsu Helander, Sanni Salmivaara, Jade Långström

Maalit:
1-2 Selja Laine
2-3 Noora Määttä

https://www.palloliitto.fi/spluusim…/t16-18-kolmonen/tilasto